23948sdkhjf

Hvide hylder: Søstrene Grene bestod reeksamen

Der var masser af kø men til gengæld ingen panik.

Kunderne stod i alenlange køer uden for Søstrene Grenes butikker i september, da en ny boligkollektion blev lanceret, og køerne var ikke engang afviklet, før der lød jammer og klager.

En hvid hylde blev udsolgt, før nogen nåede at blinke, og det fik Søstrene Grene til at gå i tænkeboks. Skulle den genlanceres, skulle den genlanceres ordentligt, og leverancen skulle være så stor, at færrest mulige kunder ville blive skuffet.

Torsdag vendte hylden tilbage, og uden for Søstrene Grenes butik på Nytorv i Aalborg stod flere end 50 kunder i kø i decemeberkulden for at få fingre i hylden.

Og Søstrene Grene ser foreløbig ud til at have bestået sin egen eksamen. En time efter åbningen var der ingen som helst panik. Hvide hylder stod stadig i stabler på gulvet.

På hovedkontoret i Aarhus konstaterer de i dag, at interessen fortsat er stor. Der har været køer uden for mange af kædens butikker.

- Vi håber derfor, at mange glade kunder, er kommet hjem med en hylde, som kan pynte i boligen, skriver Josefine Jepsen, pr-ansvarlig hos Søstrene Grene, i en mail til Wood Supply.

Skulle den enkelte butik mangle hylder, er der flere i Søstrene Grenes centrallager, oplyser hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313